Mehmet Tarman Anaokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel ihtiyaç hissedildiği, hem öğrenenlerin hem de öğretenlerin birbirinin gelişimine yardımcı olduğu, herkesin yaptığından emin olduğu, sürekli öğrenen ve gelişen, sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu, erdemli, hayatta ayakları üstünde durabilen; "Yeni yüzyıl insanını yetiştirmek."

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, toplam kalite anlayışını benimsemiş, sürekli öğrenen, tam öğrenme modelini uygulayarak öğrenme eksikliklerini gidermiş, değişim ve gelişmeye açık, teknolojiyi verimli kullanan, çağdaş yönetim felsefesiyle kaliteli hizmet sunan, yetenekli, enerjik, coşkulu, üretken, ne yaptığını bilen, ihtiyaçlara cevap veren, milli ahlaki ve insani değerlere saygılı, sektörde farklı bir anlayış ile üst kurumlara nitelikli insanlar yetiştirmek, Bu hedef doğrultusunda; Öğrenci merkezli eğitim anlayışı, İktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyen, Sorun yerine çözüm arayarak, Takım çalışmasına fırsat sağlayan, Sürekli gelişmeyi ilke edinerek, Müşteri memnuniyeti anlayışı kapsamında insanlara kaliteli hizmet sunarak, öğrencilerimizi bir üst hayata hazırlamak için varız...

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 07.30-12.30 Öğle Grubu : 12.30 - 17.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmettarmananaokulu.meb.k12.tr

Adres - CAMİKEBİR MAH. SÜVARİ YZB. HALİL SK. MEHMET TARMAN IMAM HATIP VE ORTAOKULU BLOK NO 4/2 KOCASİNAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Erkilet